Festival Program 2018

Friday, 01 June Saturday, 02 June
Sunday, 03 June
 

 

9.30-11.30
MARGARITA KAMJAKA

 

DRUM SOLO

 

(2 hours)

 

 

10.00-12.00

IRINITA JUMAN

 

BALADI
(2 hours)

 

 

12.00-14.00
SUMAYA

 

MEJANSE
(2 hours)

 

 

from 9.00

Registration

 

(participants MUST check in at the registration desk no later than 30 minutes before their category starts)

 

 


10.00 – till the end of judging
COMPETITION
LATVIAN ORIENTAL CUP 2018

 

 


Open stage

 


Winners award

 

12.00-14.30
KAREEM GAD

 

SAIDI
(2,5 hours)

 

14.15-16.15
YULIA REDKOUS

 

TARAB
(2 hours)

 

14.45-16.45
YULIA REDKOUS

 

ORIENTAL
(2 hours)

 

16.30-19.00
KAREEM GAD

 

SHAABI
(2,5 hours)

 

 

17.00-19.00
SUMAYA

 

IRAQI KAWLEEYA
(2 hours)

 


19.30-21.30

 

GALA SHOW